Jdi na obsah Jdi na menu
 

San Fierro

28. 9. 2010

San Fierro

 San Fierro Rifa 

Středoamerický gang, který se umístil v San Fierru. Tito hoši kontrolují hlavně střední a jihovýchodní část města. Jsou poměrně klidní a snaží si svůj respekt získat nenásilně. Hlavní slabinou jejich obrany jsou nedostatečné zbraně. Jejich největšími rivaly jsou hlavně Los Santos Vagos a Varios Los Aztecas, proto se usídlili raději v San Fierru, kde mají od všech přestřelek a nepokojů klid. Všechny kokainové obchodní cesty a také peníze z nich vedou přes ně.

Boss: Salisti*

Centrum: Garcia

Území: Battery Point, Cranberry Station, Doherty

Části gangu: San Fierro Rifa, Los Santos Vagos (plně se oddělili a nyní jsou samostatný gang)

Spřátelený gang: Ballas

Nepřátelské gangy: Los Santos Vagos, Varios Los Aztecas

Auta: Blade, Stallion

Zbraně: pistole

Da Nang Boys

Další cizencký gang, avšak původem z Vietnamu. Ovládají hlavně pobřeží doků, kde vedou námořní obchodní cesty. Nejsou násilní, ovšem když narušíte jejich obchody, čekejte útok ze zálohy. Jejich počet je nízký, ale respekt si udržují díky jejich výdělkům z ochrany a vydírání lidí. Překážkou jsou jim Triads.

Boss: Hui Ling*

Centrum: Easter Basin

Území: Esplanade North

Části gangu: -

Nepřátelský gang: Triads

Auta: Manana, Tampa

Zbraně: pistole, UZI

Triads 

Čínský gang založený slepým gentlemanem Wu Zi Muem (známým jako "Woozie") ve čtvrti Chinatown v San Fierru. Triads vedou většinu obchodních cest po celém San Andreas, vlastní většinu ziskových organizací a také mnoho kasín. Jsou zcela loajální k bossovi a jsou také nejbohatší gang, což se projevuje v oblečení, zbraních i v autech. Gang se dělí na tři části - Red Gecko Tongs (malá část, kterou kontroluje Ran Fa Li), Blood Feather Triads (vlastnící malé území v Chinatown) a Mountain Cloud Boys (největší část vedená Woozim). Jejich obchodní cesty jim narušují Da Nang Boys, proto se z nich stávají úhlavní nepřátelé.

Boss: Wu Zi Mu

Centrum: Chinatown

Další území: Calton Heights

Části gangu: Blood Feather Triads, Mountain Cloud Boys, Red Gecko Tongs

Spřátelené gangy: Grove Street Families, Varios Los Aztecas

Nepřátelský gang: Da Nang Boys

Auta: Sultan, Stratum

Zbraně: pistole, UZI, Ak-47

 

*tato informace není zcela potvrzena